Två nya tänder!

Shit vad det är kallt udag.Istiden jag pratade om är på gång.Tur att jag har handlat på mig lite mat.hehe
Denna dag har vi inte gjort något speciellt,Var och hämtade Zanna på fritids vid fyra,Följde henne till frisören(Hon klippt sig själv häromdagen eftersom håret var ivägen)När frisören hade fixar ordning det så gick hon,jag,Johan och Lo och fikade.Johan och jag tog varsin semla.Det va gott=)

Efter det så gick vi hem,var hemma en stund och sen gick jag ner till Jessica,Zanna och Philip en stund för att lämna två saker jag köpt till dem.Var där en stund o snackade lite med Jessica & Peter samt hjälpte Philip med datorn.
Efter det gick jag hem,var hemma i typ en kvart innan vi gick upp till Mathias o satt där hos Wilma medans Mathias spelade innebandy.Wilma sov ju hela tiden så det va ju inga problem.Käkade även där uppe.
Så nu har vi precis kommit hem så jag tänkte passa på att sätta mig här o skriva lite.Ville egentligen bara berätta att Lo fått två till tänder!Där uppe,De har kommit fram och så,men inte helt kommit ner så bild på dom kommer om en vecka eller så=)

Aja nu ska jag slänga mig i soffan eller spela en poker.Inte rektigt bestämt ännu.I morgon bär det iväg till min far på middag.Trevligt trevlig=)

Ha en bra helg!

Redo för ny istid

Ojoj.Nu har jag varit o handlat igen.Storhandlat!!Vet inte vad det är för fel på mig.Jag handlade förra fredagen med mamma för ca 1000 spänn.Sen handlade jag mat i lördags för typ 300.Sen i tisdags va vi på city gross och jag handla för 300-400.Och nu kom jag just från maxi.Skulla handla mjölk och lök,eller hur.Kom hem med 4 fulla påsar och 600 kr fattigare.jag behöver hjälp.Hela frysen är proppfull.Skafferiet lika så.Frysen är så full så får inte ens plats med en ärta.Och NEJ jag skojar inte.Fick till och med lägga saker i kylen. fullt är det.Johan kommer döda mig när han kommer hem.Kommer inte våga släppa in honom.Usch ja!
Men om kylan slår till så är jag iaf redo för ny istid.För jag har bunkrat upp serru!

Varit på hos dracula idag och lämnat blodprov.NU ÄNTLIGEN ska de påbörja den utredningen de borde gjort för 6 mån om jag har ärftlighet för trombos eller ej.De har ju redan konstaterat att jag fick propparna isamband med förlossningen.men eftersom mamma också haft proppar kan det ju va ärftligt också.Fick iaf INTE sluta äta waran än.Så blir o pina ut med skiten ett halvår till:(
Hur som helst så kunde de som vanligt inte sticka mig.De stack två ggr i varje armväck men fick bara ut typ 2-3 rör.SÅ efter en halvtimma så stack de mig i handleden.Usch vad det är otäckt.
12 jävl rör snodde dom,jag dog av blodbrist en stund.
Men sen så sa de att de bara va 3 ml i varje rör...Jag återuppstod...

Köpte en ny bilbarnstol till plutt häromdagen också.Jättefin är den,Köpte den från ett företag som har återförsäljare här i stan.Så var hemma hos en tjej och hämtade den.Fast den ät helt nu.Känns inte trygt att handla en så pass viktig grej begagnat!
Så har inte BARA handlat onödiga saker denna månad trots allt!



Sover i våran säng


Nya bilbarnstolen

 


Tack till min underbara kusin Elin!

Ska egentligen gå och sova.Ville bara tacka Elin som hjälp mig med designen på min blogg.
Headern har jag gjort själv.Den är väl så där.men får duga så länge.Dock så fattade jag inte hur jag la upp den så min kusin hjälpte mig.Tack snälla!!♥

Ville bara visa min tacksamhet och stolthet över min nya lite "roligare" blogg.Den förra såg så trist ut!

Tack!!


Makeover!

Idag är det lördag igen.Jävlar vad tiden går då.
Veckan har varit lugn faktiskt.Inte gjort allt för många knop som ni kanske märkt.
Var på stan igår och köpe en ny mössa till Lo.Hans huvud växer som bara den.
Jättesvårt att få tag på FINA vintermössor.De räknar väl med att man redan köpt sånt.Men bebisars huvud växer ju snabbt.
Har Klippt mig idag,så nu håller jag på o färgar håret.Svart igen.Väntar på att klockan ska hå så jag får skölja ut färgen så vi kan äta sen.Det blir bakas potatis med rom&räk-röra.Det är gott=)

Vi sänkte ner Los säng häromdagen.Men de kanske jag skrev?Det va dags han har nästan börjat försöka slänga sig över sängkanten.
Hur som helst så känns det mycket bättre när han ligger längre ner,för nu ser vi honom från vår säng.
Han har varit lite smågnällig ett par kvällar.Eller gnällig kanske man inte ska kalla det.Men han har sktikit när vi lagt honom i sin säng,Så vi har fått ha honom mellan oss i typ en kvart så han får busa av sig.Sen har vi lagt honom i sin säng.Och så somnar han som vanligt.
Inatt vaknade han kl halv 5 o ville äta också.Förmodligen för han inte åt så bra igår.lite feber och så.
Är nog så att det är fler tänder på gång.
Annars så vaknade han för att han trodde Johan skulle gå upp.Han går ju upp vid halv 5 ca när det inte är helg.!
Nu är Lo och Johan nere hos Johans syster.Johan skulle hjälpa Philip att sortera reklam.Och jag kan inte ha Lo hemma när jag färgar håret.Kan ju inte bära honom med en massa kemikalier i håret.

Nä nu ska jag gå och se hur jag ser ut i skallen!
Ha en fortsatt trevlig helg!

Föresten,Är det någon som kan hjälpa mig att lägga upp en header!!???

Torsdag?

Är det torsdag idag?Jag är helt veckovild,Det kan vara onsdag också.Men jag tror allt att det är torsdag.
Inget kul har hänt,knappt varit utanför dörren på 3 dagar.Bara någon promenad.Och sen läkaren i tisdags.
Pappa fick komma hit o vara barnvat en stund vid 9.Men Lo bara sov.Jag va hemma runt 11 och då sov han fortfarande.hehe.
Pappa stannat på lunch iaf.Grorde kyckling o ris.Pappa har typ aldirg ätit kyckling.Men han tyckte det va gott.
OM jag har tur så ringer läkaren vilken dag som helst och säger att jag slipper äta waran mer.Nu har det gått ett halvår,så behandlingstiden är slut.Hoppas jag slipper!

Annars har de som sagt inte hänt så mycket nytt.
Datorn är fortfarande på service.Tänkte de skulle ringa snart o säga hur det går.Om det går på garantin eller ej.
Annars blir det inte kul.Köpte den liksom i juli o den kostade typ 8000:/
Lo har inte lärt sig något nytt direkt.
Han fick ju en leksakstelefon i julklapp,Sån den leker han med hala dagarna.
Man börjar tröttna lite på RING RING-ljudet.
Men men han tycker det är kul iaf=)
Väntar på att Sandra kanske ska komma.får se om hon dyker upp snart.

På återseende!!

Effektiv!

Jag tycker att jag är effektiv idag.
Har dammat hela hemet,dammsugit,diskat,Lagt köttet i marinad o gjort sås som nu står i kylskåpet o ska bli kall.
Vi ska äta grekisk pyttipanna ikväll o ha lite myys<3
Vaknade tidigt för att vara oss idag.Var upp runt kl halv 9.Oh det är tidigt jämfört med kl 11-12 som vi brukar vakna,hehe
Har även varit ut o gått en sväng.men det va kallt.Så vi gick hem när Lo somnat.O nu har han sovit i snart 3 timmar!!Det är massor för att vara han.Han brukar bara sova 30-60 min.
Så då passade jag på o greja lite hemma.SKa ner till stan vid 4 o möta johan tänkte jag.Får se om jag orkar.HAn stackarn har jobbat sen kl 06 i dag.Så han gick upp kl 04:30.Usch stackarn.
Jag var uppe o stutsade kl 04 i natt.Vaknade av at ena katten gnällde.Så satte mig vid datorn en stund.men sen somnade jag om.
Ne har ingen slapplust.Vill göra något.Ska nog gå o koka ihop lite mat tills Lo vaknar.

Ha en bra helg!





Har ju mammas o roffes dator nu när vår ena är paj.
Hittade denna gamla bild på mig,Lotta o Carro=)




Datorn är trasig!

Jaha.O så var nya datorn trasig.Går inte starta windows.Formatera om den tusen ggr o provat både vista,xp,windows 7 o linux.Men inget funkar.Så nu är den på service.Hoppas de går på garantin.Annars har vi ju alltid drullen.
Har  ju en dator till,men ja sitter typ aldrig vid den.
Så nu vet ni varför jag inte uppdaterar.uppdaterar ju inte så ofta annars heller.

Lo försökte krypa i söndags.men han vippade över o slog i huvudet istället,Så söt=)
Just nu sover han i vagnen.Han somnar bäst där.Eller i sängen då.O han oh jag som skulle bada jue!Så mysigt o bada tsm!=)

Han vaknade kl 23 i går kväll när Johan o ja skulle lägga oss.O då var han superglad.Låg o skrattade åt ingenting i typ en timma,O så vände han sig tusen ggr så vi fick vända tillbaka honom.Johan behövde ju sova eftersom han går upp kl halv 5!!!

Sen i morse så vaknade han kl 09 o jag trodde han ville äte.Men de ville han inte.Så jag la honom brevid mig o jag somnade om,Vaknade kl 11 o då sov Lo.Så vi gick inte upp förens kl 12 o då först åt han frukost=)Lite välling är aldrig fel.
Han har ätit spaghetti(stavning?) o köttfärssås i två dagar.Det är mums!=)

Sandra var här o fikade idag.Alltid lika trevligt o träffa henne.Lo sov mestadels när hon var här eftersom han somnade när han o jag var ute o gick.Vi pratade om allt mellan himmerl o jord,Precis som på den gamla goda tiden.Kanske skulle ses imorn med.Kul o träffa vänenr så man inte är lika låst.Skulle ju också vara skoj o umgås med någon som har barn också.Men känner ingen som har barn typ.Iaf inte i Lo's ålder.

Nä nu ska jag äta(sen mat idag igen)

Ha det!

Vi fryser ihjäl,det är så kallt.

Ja det är snorkallt.Men det avr väl inget nytt.Hehe
Klimatmötet i köpenhamn måste gått vägen föresten.För det är ju redan mycket kallare :O hahaha
Och hur komiskt var det inte att Lisa Frost uttalade sig om kylan igår.haha.Precis min humor det!

Igår var jag inte ute på hela dagen.Var i tvättstugan,men jag tog källarvägen.Vi ägnade dagen åt lite städning här hemma istället.Det går åt när man har husdjur.Sov till klockan 10 idag.Det va skönt.Lo vaknade vd 7 när Johan gick upp.Så han gjorde mat åt honom,Men han ville inte äta.O så efetr typ 10 min så somnade han om.Sen när han vaknade vid 10 så la jag honom brevid mig i sängen o så låg vi o myste till 11 ungefär.Elelr han myste,jag halvsov.Hehe.

Ska åka till Maxi o handla sen.Mamma ska skjutsa mig o Lo.Johan är ju i Linköping.
Faan vad jag saknar att inte ha körkort.

Just nu ligger Lo o sover..igen.hehe.Så söt så.
Blev så snopen.För jag la honom i vagnen medans jag gick o tog på mig.O när ja kom tillbaka så hade han somnat.Utan o säga ett ljud.
Perfekt o fortfarande ha liggvagnen i såna lägen.Han kan ju fortfarande inte sitta själv.Så vi har kvar liggvagnen.Vill inte belasta han rygg för tidigt.Han får ha liggvagnen så länge han trivs med den.
Den värmer bättre nu när det är vinter.Många föräldrar byter ju till sittvagn lite väl tidigt kan jag tycka.Men det är ju upp till var o en.Han gillar sin liggvagn o då får han ha den.Thats it.

Tror att han kommer lära sig krypa snart iaf.Han är på god väg.Fast nu ålar han mest.Men det kommer nog snart skulle jag tro.

Jag vill kilppa mig igen.Ska flörta med Johan sen så jag får det.Han tycker det är onödiga pengar=)
Men jag tycker jag är värd  det eftersom jag inte röker längre.=)
Jag får nog klippa mig.han brukar inte vara omöjlig.hehe
Brukar få min vilja igenom.

Nä medans Lo ändå sover så kanske man skulle göra lite nytta.Diska lite kanske.Det är iofs bara typ en kastrull o två tallrikar.Så lika bra o passa på innan det blir alldeles för mycket.



Mamma pappa varför är det så kallt!?

Sju månader!

Japp,Det stämmer i dag blir plutt 7 mån.Gud va tiden har gått fort.När han låg i magen var allt en evig väntan,O tiden gick jätteskata.Men sen han föddes har allt gått görsnabbt.Konstigt de där.
Vaken tidigt i dag.Varit på sjukan o lämnat prov.Allt såg bra ut.Har jag riktig tur så kan jag sluta med waranet i slutet av månaden *hoppas*.De ska påbörja en utredning snart.O sen hör väl medicin av sig o meddelar domen.
Egentligen kan ja fortsätta äta skiten.Är ändå så inrutad på o ta tabletterna varje dag.Men ska bli skönt o slippa tänka på vad man äter.O så kanske man kan äta gröna grönsaker igen, Jippie! Jag saknar spenat,brocoli,lever mm.
Dessutom ska det bli skönt o slippa tänka på vilka andra mediciner man äter.
Bara hoppas sen att jag slipper få bler proppar.Då får jag äta den livet ut.Fast då ställer man ju in dosen bättre så man kan äta de ja nämnde ovan.Hur som helst,Det bästa vore ju om jag slapp äta dem mer, o kunna leva ett helt normalt liv,Tills ja blir gravid nästa gång.Då är det bara o bita i det sura äpplet.

Var på apoteket också.Tabletterna var billigare än tuggummipaketet jag köpte på vägen dit.Waranet kostade bara 14,50 i dag.Det är faan skrattretande.
Fast jag hade ju kommit upp i lite över 1700 på högkostanadskorter.Så jag har ju typ 90% på apoteket nu.Snacka om mellandagsrea!
Haha.
1700 kronor på medicin sen i juli!!!Det är faan sjukt.Tänk vad mycket roligare jag kunde haft för dem.Mycket mycket roligare.O sen 900 till eftersom ja har frikort inom vården också.
Det hade blivit många paket tuggummin det.Hehe

Ska åka till Ikea idag.Ensam,Eller inte helt ensam,ska dit med mamma o roffe.
Men utan Johan och Lo.Ska faktiskt bli skönt o komma bort lite.
Så man inte blir så låst,shoppa lite till hemmet=)

Nä nu ska jag väcka mina underbara pojkar.Ge Lo nappflaskan o Ge Johan kaffe.
Köpte baugetter också på vägen hem.SÅ ska ge honom lite frukost!

Grattis till Lo idag=)

Long time,No see

Det var ett tag sen man skrev här.Faan vilken usel bloggare jag är.Har liksom fullt upp jämt känns det som.Så jag hinner aldrig skriva.Typ på kvällarna då kanske.Men då vill man ju slappa framför tvn.Dessutom är de så jobbigt o passa upp på Lo HELA tiden.Så när Johan kommer hem så tycker jag han kan ha lite kvalitetstid med sin son.Så han inte blir Jättemammig.Han är redan ganska mammig så det är ju dumt att det blir värre.
Just nu ligger han i sin vagn.Trött som bara den är han.Men man vill ju inte blunda,för då kan man ju somna och missa allt roligt som händer.
I morn blir han 7 mån.Shit vad tiden har gått fort.Fattar det inte.Känns weird.:/
Måste vara en tråkig ålder.Man liksom vill upptäcka världen,men man kommer inte direkt någonstans.Han förflyttar sig ju i gåstolen.Men han kryper ju inte ännu.Det kommer nog snart.Han är på god väg.
Skulle bara uppdatera lite.Nu ska jag slänga mig framför tvn en stund innan jag går o lägger mig.Ska upp tidigt o ta pk-prov.Missade förra veckan så måste verkligen dit o se hur blodet mår.

Adjö!

RSS 2.0