Borta bra men hemma bäst=)

Nu är vi hemma från vår semester.Eller kom ju egentligen hem i måndags kväll.Men inte orkat skriva.
Vi har haft det kanon med duperbra väder varje dag,I Lördags blåste det lite men de gjorde ingenting.Vi har åkt båtmfiskat,Lo har badat i poolen(vi andra nöjde oss med o duscha i saltvatten) vi har ätit gott och mått bra!
På hemvägen åkte vi till Frödinge och käka ostkaka och sen åkte vi ner i smålands djupaste skogar för o kolla på en gammal Ek som tydligen var Sveriges äldsta,oerhört intressant!!:P
Det enda störande momentet har varit värmen o alla mygg när vi skulle sova.Så de blev inte mycket sömn kan jag säga.Sen så såg vi två ormar också.Det var mindre skoj!!


Igår skrev vi montrakt på lägenheten.Så i Augusti flyttar vi,Ska bli så skönt.Lite trist o flyttta ifrån min bror och vår Bovärd som är helt toppen.Desto skönare att flytta i från vissa andra,Blivit en ganska stökig gård också.!



Lite bilder fråm Kusten






Solnedgång

Lo äter Frukost några meter ifrån havet


Sitter o Leker





Lo Badar




Sover i båten


Äter glass







Semester!!

Vi drar på en liten minisemester på stora aksö.
Kommer tillbaka på måndag tror jag...
Ha en trevlig midsommar!!



Livet leker!

Jag mår så grymt bra idag.Jag har världens underbaraste son,världens bästa pojkvän och världens bästa vänner och familj.Inget kan få mig ur balands idag.Intre ens det tvättberget jag försöker röja undan.
Igår var jag och fikade med Emma o Fanny på stan.Väldigt trevligt.Köpte en solhatt till Lo samt nya badkläder till mig så nu väntar vi bara på värmen så vi kan bada.Det är ju varmt iofs men inte i vattnet.
Nästa vecka åker vi till kusten.Johans föäräldrar har en stuga på en ö utanför Loftahammar.Stugan ligger typ 5 meter från havet,Jättemysigt!
Så dit ska vi och fiska och bara ta det lugnt och må bra.
Har även fått erbjudande om en lägenhet på Ekön som vi ska titta på i nästa vecka.,Det går bra nu!=P
Lo vägrar sova dock.Han har just ätit en macka,yougurt och 4 dl välling.Men han vill fortfarande inte sova.Så han får väl leka en stund till så kanske han leker sig trött=)

Hoppas allt är bra med er andra.


Förbannat tråkig väder..

Idag är det skitväder minst sagt.HAr imngen lust att gå ut.Speciellt inte eftersom jag fortfarande är sjuk.Hostar och snorar hela tiden.Men det är på bättringsvägen iaf=)Men inte på morgonen.För då börjar jag med o hosta upp slem tills jag spyr,intressant va? :P
Det är iaf ganska skönt att det är dåligt väder eftersom man ända sitter inne.Då går man inte miste om något.Vi hade ju iaf toppenväder förra helgen när Lo fyllde det är huvudsaken.
Igår vad Johans kompis här med sin son som va typ två och ett halvt kanske?
Han var som ett lutet odjur,full av energi och klättarde på allt.Lo satt mest o sitta på honom och skratta.De lekte lite ihop också.Lo tycker det är kul att leka med större barn.När wilma är här och busar med honom så skrattar han så han storknar nästan=)Jag hoppas iaf att Lo blir lugnare än han som va här igår=)Han får ta efter lite mer från Wilma istället=)

Just nu sitter Lo i sin leksakslåda och kastar bollar.Han har verkligen fått intresse för bollar(till Johans stora glädje)De sistter ofta och kastar eller rullar bollar till varann.Så gulligt!!♥
Själv har jag spenderat halva dagen under ett täcke med en bok och Johan har tagit hand om Lo tills han somnade.
Men eftersom Lo vaknade nyss och Johan inte är hemma så fick jag allt ta mig upp från min nedbäddade soffa,
Ska börja förbereda maten lite så vi kan äta nät Johan kommer hem igen.
Ska ta o Ringa till Sandra också och se vad  hon sysslar med,SKönt o prata av sig lite med någon=)

I övrigt mår jag toppen,Det var längesen jag mådde så här bra och kände mig så här fri(Vet att några av er vet anledningen)Känns som en tung börda lyfts från mina axlar och för första gången på länge kan ja tänka på mig själv och min familj.Och det märks runt omkring också att ja mår bättre nu.Mycket gladre än innan.
För innan jag gjorde mig av med denna börda så gick det ut över min familj och min älskling Johan som fått ta massor med skit fast han ingenting gjort.
Men det är bra nu och skönt att jag var så pass stark och sa ifrån för det tjänar jag på i längden:D
Jag kan inte finnas för människor som slukar ens energi på det sättet,Speciellt inte för människorr där allt bara kretsar kring dem själva.Jag trodde det bara var jag som kände så här men har ju pratat lite med diverse männsikor och verkar som flera delar  min uppfattning Även folk jag inte trodde så det är skönt att veta så jag slipper ha så dåligt samvete!

Umgås man med negativa människor så blir man likadan själv.Inte sant??



På Vårdcentralen...

...var jag idag.Hade ingen halsfluss däremot så kunde jag ha Körtelfeber.De tog iaf prover för o kolla det.Känns inte riktigt som körtelfeber(har ju haft det förut)Jag var iaf rejält Röd O svullen i halsen sa hon.Så var på apoteket o hämtade några slags sugtabletter som skulle lindra.Sen så köpte jag glass också=)

Haft jättesvårt o Sova inatt.Haft så ont i halsen så har inte kunnat svälja o haft svårt o andas så vid 4 gav jag upp min sömn o satte mig vid datorn en stund.Sen framåt 5 var ja trött så gick o la mig igen,eller la mig är väl synd o säga.Satte och sov med en massa kuddar bakom mig Det funkar det också.Sov ju iaf bättre sittandes nu än när jag hade Lungemboli.

Så idag ska jag bara vila o äta glass.Lo roar sig själv ganska bra.Han är feberfri idag föresten=)

Provtagning & kass film!!

Idag har jag varit o tagit prover igen.Allt såg bra ut denna gång så ska dit om 2 veckor igen.Det känns skönt=)
Igårkväll var Sandra här.Eller hon va här på dagen också,men iallafall.
Vi fick för oss att vi skulle titta på the human centipede. Jag vet inte varför men vi var helt enkelt bara tvungna att se den eftersom vi ansåg att det var en film man va tvungen att se.
Hur som helst så var det helt Vidrig.Hade ju egentligen förväntat mig att den skulle vara värre fast det räckte iaf för att jag skulle lägga ifrån mig chipspåsen och sitta med en kudde i famnen istället.
Kudden var inte för att den var direkt otäck utan för att den bara var jävligt snuskig.
Jag vet inte vem som är sjukast.!!Den tyske Doktorn?Han som skrev filmen?Eller vi som tittar på den?
Nej usch!Den satte iaf igång mina kräkreflexer lite.Dessutom var handlingen rätt kass.
Man har ju sett värre filmer egentligen,Men jag tror aldrig jag mått så illa av en film innan.Bara tanken på att vara en av de personerna.Vi satt o disskuterade vem av dem man helst skulle vara.Och jag vetifan asså.Om man fick välja fritt så skulle jag nog vara en av dem som dog i början o slapp vara med i hans vidriga expriment!!
Tur iaf att vi har köpt en sån där mediaspelare så vi slipper bränna ut filmerna vi laddar ner.
Så det mest positvia är att varken the human centipede eller Göta Kanal 3 som vi såg häromdagen kostade oss ett skvatt att se!Det känns bra!!

På tal om annat så har Lo fått Feber efter de där förbannade sprutorna igår.Så jag ska strax försöka lägga honom sen så ska det röjas här hemma!

Hoppas ni får en toppen dag

Föresten fick brev idag.Jag står som Reserv till Omvårdnadsutbildningen i Höst.Jag hoppas att någon tackar nej!För jag vill verkligen in!!



BVC

Kom just från 1års kontrollen på BVC

10825 gram och 79 cm lång


Lo somnade på vägen dit så han satt typ på skötbordet o sov mot min arm när hon skulle undersöka honom=)

Allt såg kanon ut.Han grät ingenting när han fick sprutorna idag heller.Hoppas vi slipper febern nu bara



Ett-års besigtning!=)

I dag kl 15:30 ska vi till Bvc med Lo.Han ska få ett-ärs vaccin också.Får hoppas det går bra denna gången också.De andra gångerna har han inte ens märkt att de stuckit honom.Men nu när han är lite större så kommer han säkert märka det och bli ledsen.usch!
Hoppas allt ser bra ut också.Det har de gjort alla andra ggr så det ska väl inte vara några problem.Han går inte än,Mer än med stöd då.Men det kommer säkert snart.Är inte speciellt orolig för det..Han utvecklas i sin egen takt=)
Tänder har han hur många som helst.sist blev de helt chockade för han hade 10 st.Får se vad de säger denna gång när han visar upp munnen med 16 tänder=)

Annars vet jag inte vad vi ska göra riktigt.Ska ner till stan en sväng och kolla efter en solhatt med snöre till Lo eftesom han bara tar av sig de hattar och kepsar han har.Är han vaken och glad efter BVC och sprutorna kanske vi går till Johans föräldrar en sväng så de får träffa honom.För varje gång de kommer hit så sover han.I  lördags när de kom till kalaset så hade han precis somnat o så sov han i ca 3 timmar så de hann inte träffa honom då heller!


Denna bilden är tagen alldeles nyss

Denna bild är tagen för exakt ett år sen

(Han har förändrats en del)


Ett år!

Grattis min älskade lilla pojke som fyller ett år idag.Haft ett toppenkalas med strålande väder!

 


Det närmar sig...

Gud vilket härligt väder vi har fått.Supernice!!
Igår var Sandra,jag & Lo på stan typ hela dan.Handlade 2 shorts till Lo och sen örhängen till mig själv.
Sen så köpte sandra o jag varsin kycklingmacka och så satte vi oss i stadsparken och käkade.Lo  kröp omkring och hade jättekul.Han låg och spanade in folk också=)Sen så hade sandra o han en liten fight om hans napp.men han hämnades genom att sno Sandras skor och kasta i väg 1-0 till Lo=)

Om en stund kommer nog min kära far hit och fikar lite.Han var här i tisdags också.Men då Sov Lo så de hann aldrig träffas.Men han sover visserligen nu också,men han kanske vaknar.Snart är det lörsag och min älskling fyller ett år=)Bara två dagar kvar.Så på lördag blir det kalas.49 års kalas eftersom Roffe fyller 48 i morn=)
I morgon är det även ett år sen jag sattes igång och fick ligga det med värkar.Minns så väl hur jag hade hoppats att ringa till mamma och roffe och störa dom mitt i kalaset och berätta att en liten bebis blivit född.Men Lo ville ha en egen födelsedag så han väntade=)
I natt ska wilma sova här också.Mysigt=)

Hoppas ni får en toppendag i solen!!


RSS 2.0