Jag ska börja plugga=)

I Januari blir det att staa sig i skolbänken igen.
Fan så underbart xD

Det är ju bara lördag=)

Vaknade och trodde det var söndag, men konstaterade nyss att det bara är lördag. Inte för det spelar ngn roll iofs. Men ändå.
Gårdagen var kalasbra. Asmycket skratt. Vi garvade så vi tjöt båda två.
Vi blev även lite djupa när vi pratade om mellanstadiet när vi fick skit för allt. Det var vi mot världen då.
Sen berättade Emma att hon blev rörd den dagen vi slutade 9an och vår lärare höll ett litet tal för mig och dalade ut "årets prestation" till mig. Tror jag har kvar det ngnstans. Underskrivet av alla lärare jag hade. Lite stolt var man ju allt. Eller är fortfarande =) Jag var ju så grymt skoltrött då. Men det ordnade ju upp sig. jag kan ju när jag vill. Och nu har jag suget efter att läsa igen, så hoppas jag kommer in denna gång.
Ibland ångrar jag att jag inte hoppade av sista året o inte fick slutbetyg, för det är mycket enklare att få läsa vuxenutbildningarna om man inte har betyg. men men, det visste man ju inte då:P

Annars händer inte mkt. Lo somnade nyss och jag tänkte röja lite här hemma. Inte för det är jättestökigt. Har ju börjat hålla mycket bättre ordnig hemma. Men det gäller att passa på när Lo sover, För när han vaknar så stökar han till igen, Så det känns lite meningslöst att städa egentligen. Men det är ju ordning en stund iaf. Åandra sidan är det lite kul o se hur han stökar till för han har ju så grymt kul♥
Kan ju iofs röja på måndag när Lo är på dagis för jag är ledig då.

Var på utvecklingssamtal på dagis i torsdags också. De sa att vi hade en perfekt liten kille. Och det visste vi ju redan:P
Haha ne vars, men de sa att han alltid var glad, att han är självständig och nyfiken. Han har ju alltid varit lugn och glad. Eller lugn o lugn. han klättrar ju överallt. Men har han aldrig varit skrikig eller så. Sen så är han ju väldigt tålig. Vet inte hur ofta han ramlar o slår sig,men han ställer sig bara upp och leker vidare. Om inte jag är i närheten då. För då är ju jag framme och lyfter upp honom och "tröstar". Så ibland när han ramlat så ställer han sig upp o fortsätter leka o sen ser han mig o då stortjuter han. Kan vara mitt fel att han är sån va? Haha
De andra barnen hade saknat honom när han va sjuk också de frågade efter honom varje dag. Han är ju dagis lilla bebis:P haha

Ne nu ska jag sätta på en maskin tvätt och fixa lite.
Finns massor jag skulle vilja skriva av mig men ändå inte vill, eller kan.
Mina närmaste tankar delar jag ju såklart bara med de närmaste♥



♥Min stolthet♥

Straff!!?

Undra om det finns ngn gud och vad jag gjort för ont isåna fall?
Först brände jag sönder örat och nu har jag fått världens vagel i ögat. Somliga straffas med detsamma!!?:P
Ska faktiskt ge mig på plattången igen alldeles strax(inte gjort det sen jag brände mig) Det är liksom mitt mount everest.
Sen ska jag ge mig bort till Rimini och äta pizza med bästaste Emma=)
För övrigt har det gått pilka på vintervagnen...IGEN! Så kör med den andra vi köpte i somras. Lite svårt med dom hjulen dock, De far åt alla håll:P HAr lagat däcket igen men har ingen pump, så ska pulsa iväg i snön till min kära far imorgon och fixa det=)
Ha en superbra kväll. Det ska iaf jag ha=)



Jag vann=)

Haha. I helgen så anmälde min bror mig till en tävlig där man kunde vinna biljetter till Lasse stefanz i parken nu på lördag.
Och tydligen så vann jag=)
Jag ska själv inte gå för jag hatar dansband. Min bror ska gå med en kompis- Inte för dom är några dansbands-fans heller. Men de står väl åtminstone ut med musiken efter ett par öl:P
Det var ju iaf kul att vara ensam vinnare, o Biljetterna är ju iaf värde 400 kr. Så det blev ju en bra "för tidig" julklapp till broder:P




En spontan känsla så här på morgonkvisten...

...Förbannade jävla snöhelvete!!

Jag hatar snön, Det finns liksom inget bra med den alls. Det blir blött o halt, Det är svårt att gå och köra vagn. Dessutom kommer det in en massa sand o grus i lägenheten! Nej usch.!!


Ska precis ge mig ut i eländet o dra till stan. Lämna in lite papper på UM, köpa vantar till Lo och göra synundersökning. Kl ett ska vi på IUP-samtal(Individuell utvecklingsplanering) på dagis.=)

Känsliga läsare varnas...

mms_img18823 (MMS)

Så här fint är mitt öra efter att ha bränt det i plattången. Så går det när man är klantig:-P Vill man vara fin får man....;)


Ja. Äntligen!!

Jag har hittat de tatueringen jag vill ha. Exakt den som jag föreställt mig. Fast utan dom där "kornen" i bakgruden. O så ska Los namn o födelsedatum stå i. Så nu blir det att beställa tid snart=)



Let's...


Happy birthday!!


Pepp!!

Ska antagligen till Nkpg till mina babes på fredag och ta en liten krogrunda.
Det va grymt längesen jag festa loss med dom.
Prata gamla minnen och fira min födelsedag lite i efterhand
Pepp som faan!=)



Vem tackar nej till en kväll med dessa fina brudar liksom
?


Det finns ingenting här som kan få dig att förstå, Låt det förflutna vara glömt

Usch vad segt allt är. Undra om det är årstiden som spökar eller det faktum att saker o ting förändrs hela tiden, Jag stressar omkring och försöker göra någonting hela tiden eftersom jag inte vill sätta mig ner o känna efter hur jag egentligen mår.
Mina ögon har börjart rycka igen, som alltid när jag stressar :P Och huvudvärk har jag nästan dagligen.
Jag vill bara gå fram ett par månader i tiden o se om saker o ting är bättre då.
Det tar på krafterna att flytta isär. Speciellt när det är så utdraget som det är nu.
Det är iaf tur att jag har Lo i mitt liv som ett litet solsken i allt mörker.♥

Hur som helst så har jag sökt lite utbildningar igen. Var på möte med min handledare på Ung Möjlighet igår. O han tycker jag var målmedveten och ambitös. Och mitt ansökningmaterial var det inget fel på. Tvärtom. Det märktes att jag var språkintresserad och hade bra betyg i svenska. Hade ju med mina gamla betyg från gym också. Lika förvånad varje gång att jag lyckades så bra med dom:P haha
Har iofs IG i matte men VG eller MVG i alla media-ämnen.
Synd bara att det inte finns några jobb inom det. Fast det verkar ju inte finnas jobb någonstans just nu. Hoppas jag kommer in där jag sökt o att dubbelspåret blir klart så man inte behöver pendla riktigt lika länge. Har även sökt Omvårdnad inriktning Psykiatri här i Motala=)
Jag vet ju vad jag vill bli och jag vet att jag ska bli det. Det är bara vägen dit som inte är helt klar än. Men det kommer ju ordna sig.
Jag ar inga begränsningar ör att jag har barn liksom, Bara för jag fick barn tidigt innebär det ju inte att jag förstör mitt liv. Snarare tvärtom. Jag har fått chansen att skapa ett nytt liv. Att föra mina tankar,värderingar och min kärlek vidare och skapa en helt egen underbar invivid. Och det kan inga pengar, utbildningar eller människor i världen ändra på. Att få möjligehten o chansen att skapa ett nytt litet liv som en del av sig själv är en gåva som jag är oerhört tacksam att jag fick.
Ingenting är så stort som det ögonblicket när man får se sitt barn för första gången. Det vet alla som som fått barn. En människa som varit med när ett barn kommer till världen kan aldrig nånsin säga att ett barn skulle vara ett misslyckande. De människor som säger det har nog aldrig själva fått vara med om den kärleken man får från ett barn. Och det är synd. Och jag kan inte annat än att hoppas att dessa människor också får vara med om detta en dag. För det är ju faktiskt så. Att störst av allt är kärleken!!










RSS 2.0