Sjuk!

Nu har Lo smittat mig och Johan också.Så nu är hela familjen sjuka.Lo har dock ingen feber utan bara snorig.Jag har haft feber och har jävligt ont i halsen.Så jag gör inte många knop om dagarna.Johan är toppen.Han går upp med Lo när han vaknar och låter mig sova vidare.Idag som jag till typ halv ett.Så har just vaknat.
Hoppas vi är friska till nästa helg då vi ska ha ett års-kalas.

Tomheten efter Gerry är påtaglig fortfarande.Ingen som kommer och hälsar när man kommer till Mamma o Roffe,Ingen som äter upp all god mat man tappar på golvet,Ingen som Lo kan krypa efter och leka med.Usch vad jag saknar dig min fina gerry!


I lördags var vi i Linköping och köpte lite grejer till Lo.Handlade några småsaker till hemmet också.
Efter det åkte vi till en jobbarkompis till Roffe och hämtade en damcykel till mig,jag har ju viljat ha en jättelängen men de är så dyra o köpa nya o nu fick vi en gratis.Roffe skulle bara byta skärmar och så.Sen kan vi cykla=)'

Lo har fått dagisplats också.På bergsätters dagis.Jag hoppas det är ett bra dagis och han kommer trivas där min lilla plutt♥Men han börjar inte förens i höst.
Det är sjukt att tiden går så fort och att det snart är ett helt år sen som han föddes.Det känns som om det var typ en månad sen han föddes.Men samtidigt kan jag inte minnas hur livet var innan honom.Konstigt det där.

Nu ska jag in o duscha och fräsha till mig lite.Sen ska jag röja lite i köket också!

Ha en bra dag!

Nu är han i hundhimlen

Världens finaste hund somnade in idag.
Hans bråck hade gått upp igen och vetrinären såg ingen annan utväg än att låta honom lämna jordelivet.
Jag blev så chockad när jag ringde mamma och hörde hennes darrande röst.
Det är ett ofattbart stort tomrum du lämnar efter dig.11 fina år fick vi iaf ihop och det är jag glad för.
Hoppas du mår bra nu uppe i hundhimlen.
Jag kommer alltid minnas dig!!!



Vila i frid älskade gerry♥


Förkyld...

Lo har blivit sjuk,han har åkt på någon förkylning.Första gången han är sjuk typ sen han föddes så vi klarade nästan ett år.Han har ingen feber direkt men är lite gnällig och näsan rinner hela tiden.Tur iaf att han blev sjuk nu så han inte är sjuk när han fyller.Vill ju att hans första födelsedag ska vara perfekt.
Ska köpa några mer presenter till honom också.Hittills har vi köpt en dress,böcker,badkakan och lite sånt.Vill köpa något mer ordentligt.Men de är så många som vill köpa grejer så Johan o jag väntar tills kalaset varit och köper något då ifall det är något speciellt som han inte fått.

Annars rullar det på som vanligt här.Underbart väder ju så vi är ute ganska mycket.Lo älskar att vara ute i gräset det är så underbart att se hur lyckad bara sprutar om honom när han får vara ute i det gröna.
Vi håller på att leta lägenhet också,Känner att vi behöver flytta så att Lo får lite mer yta att röra sig på.Hoppas vi får tag i en lägenhet till hösten.Hoppas också att jag kommer in på den utbildningen jag vill gå*hoppas hoppas*

Hmm undra om han somnade igen.Han vaknade vid 8 idag vilket är ganska tidigt för honom.Brukar inte gå upp förens 10 typ.Men han är ju som sagt sjuk.Så vi gick upp o han lekte en stund.Sen började han gäspa o gnugga sig i ögonen så jag gjorde lite välling och la honom i sängen och nu tror jag faktiskt att han sover igen.Rutinerna blir ju lite konstiga när man är sjuk.I går kväll vid 22 ca så vaknade han o var ledsen så vi gick en sväng ute o då somnade han i vagnen.Sen så la vi över honom i sängen när vi kom hem.Sen vid 01 typ så vaknade han igen o var lite gnällig.gjorde mat då men han ville inte ha.Han nöjde sig med att bara få nappen och så stoppade jag om honom.Så kanske därför han är trött.Han brukar ju sova från 20-09:30 annars.

Aja.Nu ska jag in i duschen och sen göra mig i ordning.Ska åka o handla lite grejer sen.Men innan det ska jag nog spela lite wakeboard på vårat wii.=)




Grönt är skönt!!




Bloggtorka!!

Jag har återigen haft lite bloggtorka.Vet inte vad ja ska skriva om riktigt.
Vi har haft så mycket annat att göra känns det som så jag har varken haft tid,ork eller lust.

Det är bra med oss alla tre.Lo växer mer o mer för varje dag.Snart fyller han 1år vår lille plutt=)
Vi ska han kalas ute hos mamma och Roffe på landet den 5 juni(alltså dagen han fyller)Roffe fyller den 4e juni så vi slår ihop kalasen.Egentligen skulle dom ju fylla samma dag eftersom jag blev igångsatt den4e.Men Lo ville ha en egen dag så han väntade i 24 timmar:P

Annars händer inte mkt.Sandra har börjat vara här ganske mkt,vilket är väldigt trevligt tycker jag!
Jag ska bli bättre på att blogga,eller jag ska iaf försöka...

Hoppas det är bra med er alla.







Lo i sandras solglasögon och Sandra i bakgrunden


Tisdag och fråga

Goddagens.
Här är vi vakna med tuppen...Den sena tuppen,ni vet den som gal halv 10?Den vaknade vi till.;)
I sjävla verket så vaknade jag av en liten Lo som stod i sängen och tjoade.Supersött.

Igår storstädade jag här hemma.Jag fick ryck så jag tvättade alla matter,damsög o skurade i alla rum.Dammade och la in all tvätt i garderoberna.Vi var också ute en sväng på gården och fikade.Lo gungade och det gillade han,men solen låg på så han fick den i ögonen så vi gungade inte så jättelänge!

Sitter och funderar på vad vi ska köpa till Lo i ettårs present?I morgon är det bara en månad kvar tills han blir året.
Och idag är 11 månader sen jag blev igångsatt.Så för 11 månader sen låg jag där på förlossningen och hade förtvivlat ont antagligen.:P
Tiden bara springer iväg.Tänkt att man snart har haft ett helt underbart år med sin lilla pojke=)

Hur som helst.Ville egentligen bara kolla om ni har något förslag på vad man köper till en ettåring i födelsedagspresent?




Bjuder på en glad liten lo i bilen.

dsc00729 (MMS)

Bjuder på en glad liten lo i bilen. Ville mest bara testa om det funkade att mobilblogga.Och de gjorde det uppenbarligen om ni kan läsa detta


Bakis!

Tor det eller ej,men jag är bakfull idag.Vi var hos jessica och peter igåt och åt hemmalagad plankstek.Supergott!
Vi drack även lite dock inte lika mycket som sist:P
Lo var ju med han låg och sov i sin vagn.Så det va ganska lugnt och anständigt.Jag drack väl 5 cider ca och några glas vin.Vi satt och pratade i deras vardagsrum med musik på låg volym.Jag var inte ett dugg full och vi begav oss hemåt så vi var hemma runt 03 somnade väl ca kl 05 eftersom johan o jag låg o pratade o jag läste och så.Mådde kanon när jag somnade och kände inte ens att jag druckit något.
Men dock inte när jag vaknade kl 09.Hade världens huvudvärk.Det är konsekvensen äv rödvin och den största anledningen till att jag inte ska dricka rödvin.Men ibland är det långt mellan tanke och handling.hehe
Förmodligen va jag väl även trött efter som jag hade varit vaken 22 timmar i sträck vilket jag inte varit sen förlossningen:P
Visst jag är ju inte gammal ännu,men kroppen och psyket är mycket tröttare sen jag fick barn.
Så det där med att festa som förr och börja framåt lunch/eftermiddagen med att korka upp.Det är bara att glömma:P
Johan gick iaf upp med Lo och jag låg kvar.Gick inte upp fören kl 16.haha!Så länge var väldigt längesen jag sov.

Nej rödvin är det sista gången jag dricker.det betyder bara huvudvärk.
Dessutom så ska man ju inte dricka för mkt av det när man äter waran o det märkte jag nyss eftersom jag fick näsblod.


Ikväll blir det lungt.äta något smaskigt sen och kolla på film med Johan.
Dock inte så hungrig just nu eftersom vi åt lite lunch runt kl 18.

igår på dagen var Lo och jag i linköping eftersom Johan jobbade.
Var där med mamma o Roffe
Mamma köpte en jacka till Lo och en basker.
Sen så bjöd dom på lunch,jag åt pizzabuffe och Lo åt spagetti och köttfärssås=)
Lika trevligt som vanligt att träffa mamsen och Roffe=)



Nya kläderna


RSS 2.0