Tar det aldrig slut?

Men guuud vad det snöar då.Kommer ju bli helt insnöad snart ju.Det är ett helvete att ge sig ut med vagnen också i detta rusk.Usch!
Bvc på fredag iaf.Det är ju tur att vi bor så nära så man slipper kämpa sig fram med vagen allt för långt.
Varit och tagit Pk-prov idag, 2,9 låg det på.Säger ju kanske inte er så mycket men det ska lgga mellan 2 och 3.Så 2,9 är lite högt(dvs blodet är lite för tunnt)Men bättre det än för tjockt!

Igår var vi över hos Linda och Henke på middag.Kom dit lite för sent pga av rn liten olycka itrappen.
Det va nämligen så att när vi stod i hallen och gjorde oss iordning hörde vi världens duns i trappen.Trodde det va grannen ovanför som gick ut.Han brukar nämligen hoppa ner sista trappstegen.Så vi gjorde ingen större notis om det.
Men när vi skulle gå så tittade jag ut genom titthålet i ren reflex oxh såg då att det satt någon i trappen helt nerblodad,samt blod på väggarna.
Jag gick och ringde SOS och de skickade en ambulans samt en polis.
De kom la efter en kvart ca.Och då hade personen 9i trappen ramlat ihop och låg på golvet o de blödde massot från huvudet.Ambulanspersonalen kom till slut iaf och lyckades få personen till medvetandet.Det visade sig att de var en av motalas profiler(En A-lagare.)Han skulle bara in och värma sig.
De tog med honom iaf o torkade upp lite blod i trappen men lämnade det mesta kvar.Vi gick över till grannarna och åt middag och umgicks med dem.Spelade bowling på nintendo Wii.Trevligt trevligt=)
Framåt 22 gick vi hem.Då hade de fortfarande inte städat i trappen.Vi ringde securitas igen eftersom de va precis utanför vår dörr.Vid 22:30 kom saneringsfiraman och städade.Jag fick öppna bommen o släppa in och ut dem.För de hade inga nycklar.Blodet hade vid detta laget(5 timmar efter olyckan) torkat in.Så de fick lämpa lite för att få bort det.Men till slut va de klara så jag kunde släppa ut dem genom porten och gå och sova.

Vad har vi nu lärt oss av detta?
Jo, Sprit och knark är ingen bra kombination!


Så här mysigt va det i vår trapp




Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh allas våran egna lilla gullepärt =)

Trodde blodet skulle gå lite mer åt det rosa hållet faktiskt.

2010-02-03 @ 15:16:26
URL: http://sandramarina.devote.se
Postat av: sarah

Vilken jävla stjärnsmäll han måste fått!:S Obehagligt att ha honom springande i sitt trapphus??

2010-02-05 @ 10:47:36
URL: http://sarahsdays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0