Rubrik!!?

Usch vad jag hatar att sätta rubriker så idag blev det ingen alls.
Får jobba på det här.Igår var vi och bowlade.Det va askul men det blev lite långtråkigt eftersom vi körde 2 timmar i sträck,hade inte skadat men en liten rast emellan.Jag va skitdålig o förlorade.men det vara kul ändå.Lo var med och tittade på han tyckte också det var roligt.

Fick damp på östgötatrafiken också när vi skulle dit också.Stod och väntade på bussen på hållplatsen efter carlsund så när bussen kom va det massor folk på bussen,Så busschauffören bara stannade bussen och skrek"Det är fullt,ni får ta nästa buss".Sen åkte han vidare.
Jaha tänkte vi,nästa buss går ju om en halvtimme o vi hade ju bokat bowlingbanan som tur var så kom det en landsbuss strax efter,så vi hoppade på den in till stan.Vi hamnade bakom den andra bussen och såh hur han  bara körde förbi folk som stod o väntade.Och bussen vi åkte på stannade inte heller.
När vi till slut kom till stan så stannade ju våran buss ner vid busscentralen o den andra bussen gick ju från torget så busschauffören sa åt oss att springa så vi inte missade den bussen till sporthallen.
Jo hallå herr chaufför.Springer du med barnvagnen i alla snödrivor då kanske!!
Vi hann iaf med bussen trots att jag halkade på ett ställe.
Så klart så var det ju  samma chaufför som den som åkte förbi oss innan.
Och när vi kom fram till sporthallen så stannade han typ en halvmeter ifrån trottoare noch han sänkte inte bussen fast han såg att vi hade barnvagn så johan fick lyfta av vagnen.
Jag var fly förbannad så jag ringde östgötatrafiken och skällde ut dem efter notor.Sen så kändes det bättre=)

Efter bowlingen så åt vi varm smörgåstårta hos Linda och Henke.Mycket Mkycket gott!!
Sen så fikade vi,snacka skit och kollade på när Johan O Linda spelade Zelda.

Upptäckte att Lo har ytterligare 3 till tänder på gång där uppe.Så nu har han 2 st där nere.2 framtänder där uppe som nästan vuxit klart och 3 st till där uppe som kommit igenom tandköttet.Så gulligt=)

Det va allt för mig!Tack o hej

Kommentarer
Postat av: elin

Hej malin! Tänkte bara kolla om du gett mathias LOST än, ingen brådska som sagt men tänkte bara kolla så inte pappa missat eller så :)hoppas allt är bra, kram!

2010-02-10 @ 17:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0